ERKEND VERKOOPPUNT
NIEUWE WAGENS

Heeft u vragen of heeft u interesse in de de laatste nieuwe Ford wagens en Ford technologie, up to date promotie-acties, wenst u een offerte op maat of wil u een testrit maken met uw toekomstige wagen onder professionele begeleiding, dan zijn wij uw aanspreekpunt. Garage Trading beschikt over een ruim aanbod nieuwe Ford wagens die tentoongesteld staan in onze showroom en over een gemotiveerd dynamisch verkoopteam dat u graag begeleidt doorheen al uw vragen en opmerkingen.

ERKEND HERSTELLER
MECHANIEK

Met een mechanisch team dat samen meer dan 80 jaar ervaring heeft in de automotive sector en nog steeds continu wordt bijgeschoold, kunnen wij u een snelle service en oplossing op maat leveren voor al uw mechanische problemen met uw wagen. Ook voor uw jaarlijks onderhoudsbeurt, controle van de wagen voor technische controle, vervangen van banden, regelen en eventueel vervangen van lichten zijn wij uw erkend hersteller. Tenslotte worden wij erkend door en hebben wij samenwerkingsverbanden met de meeste verzekeringsmaatschappijen.

ERKEND HERSTELLER
CARROSSERIE

Ook voor carrosseriewerken van alle merken zijn wij uw aanspreekpunt. Wij beschikken over een volledig erkende carrosserie inclusief spuitcabine, een plaatwerk afdeling, een plamuur afdeling, enz. Dit onder begeleiding van bekwaam personeel en in samenwerking met diverse professionele bedrijven.
ERKEND VERKOOPPUNT
TWEEDEHANDSWAGENS

Om zo goed mogelijk aan de behoeften van onze klanten te kunnen voldoen beschikken wij over een ruim aanbod jonge tweedehandswagens van diverse merken. Deze wagens worden bij verkoop steeds geleverd met een doorgevoerd onderhoud, groene kaart technische controle, onderhoudshistorie, alle nodige documenten en tenslotte wordt er nog een finale check-up van de wagen gedaan. Voor de verzamelaars beschikken wij ook over een beperkt aanbod klassieke wagens en oldtimers.


click here