Geen uitstoot en een verrassend bereik.

Plug-in Hybrid-voertuigen (PHEV) hebben alle functionaliteiten van de volledige Hybrid-technologie, met als bijkomend voordeel dat ze kunnen worden opgeladen via een externe stroomvoorziening.
De grotere capaciteit van de batterij maakt het mogelijk om weinig en geen uitstoot te produceren tijdens ritten tot 50 km en om over te schakelen naar de Hybrid-modus om de levensduur van de batterij te sparen en voor langere ritten alleen op benzine of diesel over te schakelen.


Heel wat voordelen.

Plug-In Hybrid-voertuigen zijn in staat om weinig en geen uitstoot te produceren tijdens het rijden, zonder dat u bezorgd moet zijn over het bereik zoals bij voertuigen die volledig elektrisch zijn.
Deze voertuigen kunnen een kosteneffectieve optie zijn als ze regelmatig op het elektriciteitsnet worden opgeladen om zoveel mogelijk elektrisch te rijden tijdens kortere trajecten.
Dit betekent dat toegang tot een lader thuis of op het werk de sleutel is om de technologie ten volle te benutten.
De mogelijkheden om uw auto thuis op te laden vari??ren van het installeren van een Wallbox tot het gebruik van een stopcontact.
Net als hybride voertuigen zijn ze ook alleen verkrijgbaar met een automatische versnellingsbak.


De batterij opladen.

U kunt uw elektrisch voertuig op verschillende manieren opladen, van het aansluiten op het lichtnet met een stekker tot geavanceerde zelfopladende technologie.


Welk elektrisch voertuig past bij u ?.

Er bestaat veel informatie over elektrische voertuigen.
En het is niet zo makkelijk om een voertuig te kiezen dat bij uw levensstijl past.
Daarom hebben we alle feiten verzameld die u nodig heeft om te helpen bij het kiezen van de juiste auto.

Lees meer ( PDF )