Geavanceerde hybride technologie

De nieuwe Ford Explorer is de grootste, meest verfijnde en meest capabele SUV Ford ooit verkocht in Europa.
Het is ook onze eerste SUV die verkrijgbaar is als een plug-in hybride elektrisch voertuig.
Een geavanceerde plug-in hybride aandrijflijn werkt samen met een 3.0-liter V6-turbomotor met turbocompressor EcoBoost om 450 pk aan systeemvermogen en een uitstekende efficiëntie te leveren.
En de motor is gekoppeld aan een intelligente automatische versnellingsbak met 10 versnellingen voor een lonende rijdynamiek, of u nu een berg oprijdt, door een rivier gaat of cruiset op de snelweg.
Compromisloze efficiëntie

De geavanceerde plug-in hybride aandrijflijn maximaliseert de effici??ntie zonder dat dit ten koste gaat van het vermogen dat u van een Ford SUV eist.
Een intelligent vierwielaandrijvingssysteem stuurt kracht naar de wielen met de meeste tractie om de grip te verbeteren, waar u ook rijdt.
Dit is gekoppeld aan een nieuw Terrain Management System, zodat u de prestaties van de Explorer kunt aanpassen aan de exacte omstandigheden en het terrein.
En wanneer u in de stad rijdt, werken slimme systemen zoals Auto Start/Stop en een Active Grille Shutter samen met de hybride aandrijflijn om de uitstoot te verminderen en uw tankbeurten tot een minimum te beperken.
Al de ruimte die u nodig hebt

De nieuwe Ford Explorer biedt een luxueuze en comfortabele ruimte voor maximaal zeven volwassenen.
Een zorgvuldig ontworpen interieur en de modernste technologie??n maken van elke rit een waar genot, waar u ook zit.
Zelfs met elke zitplaats bezet, is er nog ruimte voor twee volledige sets golfclubs achter de derde rij.
Als u de zetels neerklapt, is er een royale opbergruimte van 2274 liter, zodat u moeiteloos alles mee kunt nemen wat u nodig heeft voor een weekendje weg of een langer avontuur.
En met de nieuwste versie van SYNC 3, een ingebouwde FordPass Connect-modem en een B&O-geluidssysteem, kijkt u evenzeer uit naar de reis als naar de bestemming.click here