Handig onderweg.

De Mustang Mach-E heeft een krachtige DC-oplaadfunctie - dat betekent dat u in slechts 10 minuten 93 km rijbereik kunt opladen bij een oplaadpunt met hoog vermogen.
Deze nieuwe Mustang is elektrisch.

De Mustang Mach-E is gebouwd uit passie voor zijn iconische status.
Hij geeft vrijheid een nieuwe definitie.
Voel opnieuw de spanning zoals toen u voor het eerst achter het stuur zat.
ONTDEK DE INTUÏTIEVE TECHNOLOGIE.

Next Generation Ford SYNC biedt u een rijervaring die volledig op u is afgestemd.
Met dit verbonden ecosysteem kunt u het rijden in uw Mustang Mach-E rechtstreeks via uw mobiele apparaat of desktop aanpassen en bijwerken.
Andere troeven zijn onder meer een navigatiesysteem via de cloud en draadloze updates via een modem.
Het Next Generation Ford SYNC-systeem is opmerkelijk eenvoudig te bedienen dankzij de simpele spraakopdrachten of via het 15.5" aanraakscherm.
U profiteert daarnaast van handige extra's zoals draadloze Apple CarPlayTM of Android AutoTM-comptabiliteit en een wifiverbinding.
THUIS OPLADEN.

Een Ford VariPower-oplaadkabel voor thuis wordt standaard meegeleverd met uw Mustang Mach-E, waardoor opladen thuis een eenvoudige en efficiënte manier is om uw voertuig klaar is om te rijden wanneer u het nodig hebt.
Het is net zo eenvoudig als het aansluiten van uw smartphone en met de FordPass-app kunt u het opladen zelfs vanop afstand plannen.
Een optionele Ford Connected Wallbox biedt ook meer gemak en snellere oplaadtijden dan een gewoon stopcontact.
Studies tonen aan dat tot 95% van het opladen van elektrische voertuigen thuis of op het werk plaatsvindt en dat dit waarschijnlijk de goedkoopste optie is, vooral als uw werkgever gratis opladen op het werk aanbiedt.
Met onze volledig elektrische SUV kunt u kiezen uit een reeks oplaadoplossingen voor thuis en buitenhuis.
(Bron: 2018 Transport & Environment study, Roll-out public EV charging infrastructure in the EU)
ONTDEK ASSISTENTIETECHNOLOGIE.

RIJ MET GEMAK IN DRUK VERKEER ...
Met de Adaptive Cruise Control met Stop & Go houdt u automatisch de vooraf ingestelde afstand ten opzichte van uw voorligger aan.
Het systeem kan u bij druk verkeer ook volledig tot stilstand brengen en automatisch terug versnellen tot uw gekozen snelheid.
EEN TOTAALBEELD ...
De 360°-camera zorgt ervoor dat u beter weet wat er rondom u gebeurt. De technologie gebruikt vier aparte camera's op het voertuig (op de grille, achterklep en in elke deurspiegel).
De beelden worden getoond via het Next Generation Ford SYNC-scherm om u een volledig beeld van de omgeving rond uw Mustang Mach-E te geven.
LAAT HET PARKEREN OVER AAN UW AUTO ...
Eenmaal de Intelligent Active Park Assist geactiveerd is, kan het systeem een geschikte loodrechte of parallelle parkeerplaats vinden en u er vervolgens moeiteloos in en uit sturen.
De hulpmiddelen om achteruit en zijwaarts te parkeren laten ook een signaal horen wanneer u te dicht bij een obstakel komt.


click here