Technologie die van rijden een genot maakt.

De Ford Puma heeft een reeks innovatieve functies die ontworpen zijn om uw rijplezier te verbeteren.
Zoals selecteerbare rijmodi en Ford Co-Pilot360, een indrukwekkende set hulptechnologieën die samenwerken als ondersteuning tijdens het accelereren, remmen en zelfs sturen.
Deze omvatten Adaptive Cruise Control, Pre-Collision Assist en Evasive Steering Assist, die allemaal de weg voor u in de gaten houden en u waarschuwen voor mogelijke gevaren.
Een stap voorwaarts.

Een nieuw tijdperk van schonere hybride elektrische voertuigen is aangebroken, en Ford Puma belichaamt deze nieuwe richting.
De Puma-motoren bieden een keuze aan nieuwe vooruitstrevende, geavanceerde EcoBoost Mild Hybrid benzineopties en leveren uitstekende prestaties, samen met een indrukwekkende brandstofbesparing en aanzienlijk lagere CO2-emissies dan andere conventionele, niet-hybride motoren.
De perfecte balans.

Niet alleen geweldig om naar te kijken, maar ook slim.
Het Ford Puma-interieur omhult u in stijlvol design en met leder beklede verfijning.
De voorste zetels beschikken over lendensteun en massagefunctie voor extra comfort ( alleen verkrijgbaar op Titanium-modellen )
En de fel afgewerkte details aan de binnenkant verhogen het verfijnde stijlgevoel.
Dankzij tal van slimme functies en innovatieve technologie??n heeft u alles onder controle.
Van het 12,3" digitaal instrumentendisplay en het geavanceerde 8" touchscreen tot een scala van aanvullende diensten en functies die beschikbaar zijn via uw SYNC 3-infotainmentsysteem en FordPass Connect-modem - elk element is ontworpen om uw rit zo aangenaam mogelijk te doen verlopen.
Hier om u te beschermen.

Van het waarschuwen voor mogelijke botsingen tot slimme systemen die u helpen tractie en stabiliteit te behouden: uw veiligheid is onze zorg.
Daarom zit de Ford Puma boordevol slimme hulptechnologieën, die allemaal ontworpen zijn om u, uw familie en andere weggebruikers te beschermen.
Ruimte slim benut.

Modern leven vereist vaak een inventieve benadering van hoe ruimte wordt gebruikt.
De Ford Puma omhelst deze manier van denken en biedt als de beste in zijn klasse onge??venaarde laadruimte achteraan.

Naast stijlvolle flair en een indrukwekkende verschijning, is het prachtig vormgegeven exterieur van de Puma in balans met de doordachte functionaliteit.
De details van het design zijn dan ook erg veelzijdig.


click here